За ТИТАН

Титан увоз-извоз е приватна компанија која е основана 2002 година. Нашето мото е да станеме “партнер на аптеката” на самостојните приватни аптеки. Во текот на 2004 година „Титан“ увоз-извоз потпиша ексклузивен долгорочен договор со Pierre Fabre Dermocosmetic – Франција… Повеќе

read more

Дистрибуција

Титан е официјален застапник на дермокозметичките производи на француската фабрика Pierre-Fabre. Моментални брендови кои се достапни на нашиот пазар се Avène, Klorane, Ducray и A-Derma, a наскоро и препарати за женска интимна нега од италијанската So.Se. Pharm… Повеќе

read more

Мисија

Нашиот фокус е овозможување на нашите клиенти взаемна соработка која е клучна за промовирање на позитивни здравствени резултати. Наша примарна цел е да се надминат очекувањата на нашите клиенти и нашите застапници преку нудење на високо квалитетни производи и услуги…Повеќе

read more