Employment

Слободни работни позиции во ТитанФарм:

 • Слободни места на работна позиција „Медицински претставник“ – 2 (две)
 • Слободни места на работна позиција „Презентер/Промотор/Консултант“ – 1 (едно)
 • Слободни места на работна позиција „Комерцијалист“ – 1 (едно)

ТитанФарм е фармацевтска компанија основана 2002 година, како регистриран деловен субјект за продажба на големо на лекови, ПЛС и медицински помагала. Од тогаш до денес забрзано и континуирано расте, а со тоа растат и потребите од нови кадри: образувани, мотивирани и талентирани личности, кои ги препознаваат предизвиците на новите времиња.
Работните места се во Скопје, а територијата на делување е Република Македонија. Главно вработуваме лица со медицински квалификации (фармацевти, лекари, стоматолози), но секој кој се чувствува дека има некоја од бараниве лични карактеристики – може да аплицира:

 • Развиени комуникациски вештини
 • Стручност и елоквентост
 • Организирана и одговорна личност; аналитична, креативна, доверлива
 • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе
 • Одлични интерперсонални и насочувачки вештини; Професионалионален и љубезен однос кон клиентите; развивање и одржување на добри односи
 • Познавање на англиски јазик (останати јазици се предност)
 • Активно користење на компјутер (посебно MS Office пакет)
 • Позитивен став

Ние би сакале Вашата кариера да ја почнете и/или продолжите во ТитанФарм, затоа пополнете го формуларот подолу и ќе бидете контактирани според можностите и потребите!

Работна позиција Степен на образование*

ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Име* Презиме*
E-mail*
Адреса:
Улица Број Град
Телефон* Датум на раѓање* формат (ден.месец.година)
Пол* МашкиЖенски

ЛИЧНИ ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ

Мајчин јазик
Странски јазик - 1
Ниво на познавање (самооценување 1=најслабо ; 5=најдобро): Разбирање Пишување Зборување
Странски јазик - 2
Ниво на познавање (самооценување 1=најслабо ; 5=најдобро): Разбирање Пишување Зборување
Ниво на компјутерски вештини: НискоСредноВисоко
Возачка дозвола: ДаНе

Друго што сакате да нагласите за себе си а не е овозможено погоре:

Прикачете го вашето CV во .pdf или word документ не поголем од 2Mb

Прикачете слика во .jpg .jpeg или .png формат не поголема од 2Mb

Прикачете фотографија или документ од УВЕРЕНИЕ за завршено образование, документот да не биде поголем од 2Mb